Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes pētnieki Ineta Helmane un Linda Daniela ir uzsākuši darbu projektā “Anxiety Free Mathematics Education with Robotic Applications in Blended Learning” (2023-1-LV01-KA220-HED-000153826), kur tiks izstrādāti mācību materiāli robotikas izmantošanai matemātikas apguvei, video materiāli un mācību platforma, kur tiks izvietoti visi izstrādātie mācību materiāli. Lai šos materiālus varētu izmantot mācību procesā, paredzēts izstrādāt rokasgrāmatu skolotājiem.

Projekta vadošais partneris ir Latvijas Universitāte partnerībā ar Cardinal Stefan Wyszyński University (Polija), Baltic Institute of Educational Technologies (Lietuva), Çanakkale Onekiz Mart University (Turcija) un South-West University Neofit Rilski (Bulgārija).

No 15. līdz 17. aprīlim Varšavā, Cardinal Stefan Wyszyński Universitātē notika projekta kārtējā sanāksme, kuras laikā partneri apsprieda līdz šim padarīto un vienojās par turpmākām veicamajām aktivitātēm, kā arī pārrunāja projekta vadības jautājumus.

Projekta norises termiņš: 01/09/2023 - 31/10/2025

 

  

Dalīties